URS

O URS

TIC usluge - testiranje, inspekcija i sertifikacija koje pruža URS nude praktičnu podršku poslovanju i sada postaju osnovni deo upravljanja rizicima.

Sve usluge koje pružamo širom sveta - poput testiranja, inspekcije i sertifikacije, pomažu našim kupcima da osiguraju pouzdanje u svoje poslovanje. 

Šta je osiguravanje pouzdanja?

* osigurano pouzdanje kroz kvalitet i bezbednost dobara i usluga

* osigurano pouzdanje kroz sigurnost i bezbednost

* osigurano pouzdanje kroz sve tipove poslovanja koja se baziraju na međunarodnim standardima

* osigurano pouzdanje kroz kvalifikovane zaposlene (zrelost koja odgovara zadacima)

* osigurano pouzdanje trough of business based on international standards

Sa URS-om Vaša kompanije će steći pouzdanost.

URS Holdings nudi Osiguravanje pouzdanja kroz razne usluge sertifikacije, inspekcije i testiranja širom sveta, u više od 45 zemalja, na bazi dobijenih akreditacija.

Naša vizija je posvećenost održavanju akreditovanih usluga na najvišem mogućem nivou u cilju održavanja sposobnosti da podržimo Vaše poslovanje i pomognemo rast kredibiliteta Vašeg biznisa. Naši zaposleni, naše ekspertske grupe su profesionalno obučene i imaju neophodno iskustvo da razumeju Vaš biznis u svim njegovim oblastima, uključujući i organizacije koje izveštavaju vlade.

Mi u potpusnosti razumemo funkcionisanje sertifikacionih procedura i standarda, testiranje proizvoda i nezavisne inspekcijske usluge, njihovu važnost i prilagođavanje očekivanjima tržišnog okruženja koje se stalno menja. Svi naši auditori / treneri su sposobni da kroz vršenje svojih radnih zadataka razumeju sve procese u privatnom i javnom sektoru.

Naš uspeh prvenstveno zavisi od partnerstva sa našim klijentima. Ponosni smo što služimo naše klijente kao mala, srednja i velika preduzeća, ili državne institucije.

Kontaktirajte nas...